8a Cursa de Sant Fèlix

7,00

INSCRIPCIONS OBERTES

Descripció

Lloc: Vilafranca del Penedès.
Data i hora: 28 de juliol de 2019 a les 10:30 h.
Lloc de Sortida: Plaça Jaume I.
Recorreguts:1 volta-> 2 km o 2 voltes -> 4 km

Preu de la inscripció: 7 €
Llista d’inscrits

La Cursa de Sant Fèlix se celebrarà el diumenge 28 de juliol i començarà a les 10.00 h a la Plaça Jaume I de Vilafranca del Penedès.
El recorregut de la cursa serà: Plaça Jaume I, Plaça de l’Oli, Plaça de la Vall del Castell, Plaça de la Constitució, Carrer dels Ferrers, Raval de la Font, Carrer de la Font, Carrer la Parellada, Carrer la Palma, Rambla Sant Francesc, Carrer de la Cort, Plaça de la Vila, Plaça Sant Joan, Plaça de la Vila, Carrer de Santa Maria i Plaça Jaume I.
Es donarà un temps límit de 60 minuts per la cursa de 4 km i, 45 minuts per la cursa de 2 km, per tal de fer tot el recorregut.
La cursa de 4km i 2km sortiran a la vegada. Els participants de la cursa de 4 km faran dos voltes al circuit. Els participants a la cursa de 2km faran una volta al circuit.
L’organització podrà desqualificar tots aquells corredors que no vagin en compte o que demostrin una actitud inadequada.
L’organització es reserva el dret d’anul·lar la prova o modificar el recorregut si per qualsevol circumstància ho creu convenient.
Els menors de 18 anys només podran participar sota permís del seu pare/mare/tutor/a i entregant l’autorització signada a l’organització. L’organització pot demanar el DNI o similar per a comprovar l’edat de l’atleta.
Totes les imatges generades amb motiu de la VIIa Cursa de Sant Fèlix, són propietat de l’organització, així ho reconeixen els participants de la cursa, no poden ser aquestes motiu de reclamació per drets d’imatge, ni de cap altre tipus. ​Les imatges que es prenguin dels participants es podran utilitzar per fer difusió de la mateixa prova o de les següents edicions.
Els participants que decideixin abandonar ho hauran de comunicar al control més proper.
L’organització no es fa responsable de possibles accidents o lesions dels participants, cada un ha de ser conscient de per on correm i el tipus de terreny pel qual s’està desenvolupant la cursa, adequant els ritmes de carrera a les circumstàncies específiques de cada tram, recalquem l’importància de conèixer els nostres límits tant físics com tècnics, així com de saber quin tipus d’indumentària vestir.
La participació a la cursa, suposa l’acceptació d’aquest reglament, així com eximeix als organitzadors de qualsevol responsabilitat en cas d’accident o lesió.
Serà motiu de desqualificació:
No passar per tots els controls. No tenir cura de l’entorn per on es desenvolupa la prova, o actituds poc respectuoses. No avisar al control més proper o no prestar auxili a qualsevol participant que pugui sofrir algun tipus d’accident. Superar el temps marcats per l’organització.
El preu de la inscripció és de 7,00 € (cursa + botifarrada). Un cop realitzada la inscripció no es tornarà l’import de la mateixa si la no participació de l’atleta és per causes alienes a l’organització.
Les inscripcions es podran fer ​a partir del 4 de juliol, fins el 26 a les 00h. Es podran fer a través de la plataforma XXX o presencialment a les parades que l’organització muntaran en diversos esdeveniments.
Els inscrits a la “Cursa de sant Fèlix” tindran un 50% de descompte en la inscripció a la “Mitja Espirall-Vilafranca” i també a la “10K Vilafranca”.
De conformitat amb la Llei orgànica 3/2018 de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (LOPD) i el Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell (RGPD), declaro haver estat informat/dóna sobre protecció de dades i consent el tractament de les meves dades conforme a la següent política de privacitat.
Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognoms, sexe, any de naixement i domicili apareguin a les llistes públiques d’inscrits, així com als resultats si acaben la cursa seguint la normativa establerta.
L’organització recomana als participants fer-se una revisió mèdica i/o prova d’esforç. A tal efecte, l’organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores posteriors a la finalització de la mateixa.
TOT ALLÒ QUE NO ESTIGUI PREVIST QUEDA SOTA LA DECISIÓ DE L’ORGANITZACIÓ.
Organitza: Fundació Festa Major Vilafranca del Penedès.

La 8a Cursa de Sant Fèlix se celebrarà el diumenge 28 de juliol
• Les persones inscrites obtindran el 50% de descompte en la Mitja Marató Espirall-Vilafranca 2019 i a la 10K Vilafranca 2020
• La cursa finalitzarà amb una botifarrada popular

La 8a Cursa de Sant Fèlix tindrà lloc el diumenge 28 de juliol de 2019 a les 10 del matí des de la plaça Jaume I. La cursa pretén ser un moment festiu i popular, durant el qual grans i petits podran escollir entre el recorregut de 2 km o de 4 km. Es tracta de fer el circuit 1 o 2 vegades respectivament. Com a novetat d’enguany, en finalitzar la cursa hi haurà una botifarrada popular a la plaça Jaume I.

Les persones que s’apuntin a la cursa obtindran un descompte del 50% en la Mitja Marató Espirall-Vilafranca 2019 i a la 10K Vilafranca 2020. Aquest descompte no es podrà afegir a altres promocions.

Les inscripcions estan obertes al web festamajor.vilafranca.cat/. També us podeu inscriure presencialment al local de la Festa Major de Vilafranca, els dissabtes al mercat, de 10h a 13:30h.

El preu per participar en la cursa i a la botifarrada és de 7,00 €. També hi haurà la possibilitat de comprar tiquets per l’esmorzar popular el mateix dia de la cursa.

La cursa és organitzada per la Fundació de la Festa Major de Vilafranca, conjuntament amb l’Ajuntament de Vilafranca, la Diputació de Barcelona, Correm per la terra, Club d’Atletisme Vilafranca i Esportiu Penedès.

Per a més informació, podeu consultar el web festamajor.vilafranca.cat/.

Els menors de 18 anys només podran participar sota permís del seu pare/mare/tutor/a i entregant l’autorització signada a l’organització. L’organització pot demanar el DNI o similar per a comprovar l’edat de l’atleta.

Per poder participar en la cursa, descarrega’t el document i envia’l omplert i signat a festamajordevilafranca@gmail.com per poder-ho validar.
Descarregar document: Autorització menors

Envia el formulari per contactar amb l’organitzador:

(Llegir)